Jövőkép

A Güntner csoport az elmúlt évtizedekben kis helyi vállalkozásból egy, a működésével az egész világot átfogó nemzetközi nagyvállalattá fejlődött.
A hűtés- és klímatechnológia területén piacvezető vállalatcsoport minden kontinensen gyáregységekkel, valamint közvetlen- és közvetett kereskedelmi- és szervízhálózattal képviselteti magát. A Güntner csoport a modern technikai színvonalhoz igazodó, magas értéket képviselő termékeiről ismert a világ minden részén.
A vállalatunk számára a munkatársak a legfontosabbak. Ők jelentik társaságunk sikerének egyedüli kulcsát. A munkatársaink sokéves tapasztalata és elkötelezettsége a Güntner csoportot egy vezető, világszinten elismert gyártóvá emelte a hőcserélő-technológia területén.
A vállalati kultúránk fontos jellemzője a tiszteletteljes együttműködés. A diszkrimináció elutasítása, az esélyegyenlőség, valamint a tolerancia és a korrekt viselkedés egymás iránt az alapelveinkhez tartoznak.
Teljesítményünk folytonos fejlesztésébe vetett hitünk biztosítja vevőink és partnereink hosszú távú és folyamatos sikerét.
A környezet és a társadalom iránti felelősségünket komolyan vesszük. A hatékony rendszermegoldásaink a hosszantartó biztonságos üzemeltetés révén biztosítják a természeti erőforrások takarékos felhasználását, valamint az egészség és az életminőség megőrzését.
Vevői kapcsolataink alapja a megbízhatóság, a kompetencia és a személyes kontaktus.

Ossza meg ezt az oldalt

Célkitűzések

A legmagasabb szintű vevői elégedettség, mint a vállalkozásunk legfőbb célja, mozgatórugója minden cselekedetünknek.
A vevői elvárások állandó túlteljesítése, a költséghatékonyság, a legmodernebb gyártóeszközök és vezetési/irányítási rendszerek használata, valamint a munkatársaink iránti megkülönböztetett figyelem teszik a társaságunkat nélkülözhetetlen partnerré a vevőink számára.
A hosszú távú vevői kapcsolataink és a visszatükröződő magas fokú vevői elégedettség igazolják a választott utunk helyességét és egyben a sikeres jövő zálogát jelentik. Ezzel egy időben - a technológiai- és innovációs piacvezető szerepünk által - a versenytársakkal szembeni előnyünket jelentősen tovább növeljük.
Vállalati kultúránkra világszerte a nyitottság, a tisztesség, a céltudatosság és saját kompetenciáink középpontba helyezése jellemző. Ebből adódik, hogy napi kihívásainkat munkatársainkkal, ügyfeleinkkel és partnereinkkel közösen küzdjük le.