Kedves Olvasók,

a Güntner csoport olyan innovatív termékeket kínál, amelyeket a legmagasabb színvonalú minőség, energiahatékonyság és hosszú élettartam jellemez.

A hosszú évek során megszerzett tapasztalat és munkatársaink elkötelezettsége, valamint folyamatos igyekezetük a lehető legmagasabb szintű vevői elégedettség elérése érdekben a Güntner csoportot vezető globális vállalattá tette a hőátviteli technikában.

Szolgáltatásaink állandó fejlesztése ügyfeleink és partnereink számára hosszú távú és folyamatos sikert biztosít. Nemzetközi jelenlétünk és a vevőinkkel fenntartott közvetlen személyes kapcsolat vállalati tevékenységünk jelentős részét képezi. Leginkább sokéves tapasztalaton alapuló átfogó alkalmazási szakértelmünket értékelik sokra állandó partnereink.

Dolgozóink a legfontosabbak számunkra. Ennél fogva alapértékeink közé tartozik a tiszteletteljes együttműködés és az egészség védelme.

Komolyan vesszük a környezet és a vállalat iránti felelősséget. Ezért nálunk, a Güntnernél a klímavédelem konkrét vállalati célként szerepel. Az erőforrásokkal történő kíméletes bánásmódot, továbbá az egészség és életminőség megőrzését hosszú élettartamú, hatékony üzembiztonságú termékmegoldásokkal biztosítjuk. Munkatársaink nap mint nap termékeink és szolgáltatásink tökéletesítésén dolgoznak a nagyobb energiahatékonyság, magasabb hatékonysági fok és energiatakarékosság érdekében.

Különböző kompetenciaterületeinken energiaoptimalizált termékfejlesztéseket alkalmazunk. Ügyfeleinknek átfogó tanácsadást nyújtunk igényeik energiahatékony berendezésekbe történő átültetésével.

Ennek értelmében folytatjuk továbbra is napi tevékenységeinket munkatársainkkal, ügyfeleinkkel és partnereinkkel karöltve, bízva a sikeres együttműködésben.

Megbízhatóság, szakértelem és személyes kapcsolattartás

Marco Baumann, Andrea Holzbaur, Michael Freiherr 
A Güntner GmbH & Co. KG ügyvezető igazgatói

Ossza meg ezt az oldalt