Társadalmi felelősséget vállalunk

Tevékenységünk dolgozóink és a társadalom iránti felelősségre épül. A társadalmi értékek legnagyobb mértékű tisztelete vállaltunk alapelvei közé tartozik: Ennek értelmében a Güntner igyekszik a társadalom iránti felelősségnek eleget tenni és lehetőség szerint tényleges segítséget nyújtani. A vállalati siker minden esetben szociális felelősséget is jelent, de a társadalom részeseiként mi ezt a felelősséget nem kötelezettségnek, hanem inkább a közös jövőnkbe történő befektetésnek érezzük.

Együttműködés és szociális támogatás

A helyi szociális projektekbe történő befektetéseinket társadalmi felelősségünk lényeges részének tekintjük. A Güntnernél támogatjuk a Fürstenfeldbruck környéki egyesületeket és szociális létesítményeket, melyek fejlődését közvetlenül figyelemmel kísérhetjük. Az intézmények működését adományokkal és megbízásokkal is segítjük. Sikereink másokkal történő megosztása kölcsönös elégedettséget eredményez, ami különösen fontos számunkra.

A Güntner 2002 óta évente egy alkalommal adományával támogatja a Ronald McDonald Házat. >>

A Güntner meg van győződve az SOS gyermekfalvak koncepciójáról és 2008 óta évente egy alkalommal adományával támogatja az Ammer-tó partján, Diessen városában lévő SOS Gyermekfalut. >>

Ossza meg ezt az oldalt