Nálunk, a Güntnernél a minőség ügyfeleink termékeinkkel és szolgáltatásunkkal szemben támasztott igényeinek és elvárásainak teljesítését jelenti. Vállalatunk igyekszik ezeket a várakozásokat is felülmúlni, hogy garantálja a legmagasabb szintű vevői elégedettséget.

Átfogó minőségmenedzsment
A minőségmenedzsment a Güntner teljes termékválasztékára kiterjed. Ezek a területek a következők:

  • Sorozattermékek
  • Vevőspecifikus termékmegoldások
  • Áramtermelő és szállítási folyamatok hűtőberendezései

Minőség kezdettől fogva
Ügyfeleink igényei és kívánságai az irányadók a már meglévő termékeink fejlesztése és új fejlesztéseink esetén is. Ezért ezeket az információkat már a koncepció létrehozásánál figyelembe vesszük. Ennek értelmében folyamatosan optimalizáljuk fejlesztési folyamataink jelentős alapját képező minőségbiztosítási módszereinket és viszonyítási alapunkat.

Szállítók
Szállítóink kiválasztásánál partneri és hosszú távú együttműködésre törekszünk. Vállalatunk számára a kiváló minőségű készülékek gyártásának alapfeltétele a minősített szállító kiváló minőségű áruja. Ennek a biztosításához folyamatosan együttműködünk szállítóinkkal termékeink továbbfejlesztésén és tökéletesítésén.

Világszerte egységes minőségi szabvány
Termékeink minőségét rendszeres vizsgálati és engedélyezési koncepcióval biztosítjuk. Ezáltal garantáljuk, hogy termékeink a Güntner csoport valamennyi telephelyén világszerte azonos minőségi szabvány szerint készülnek.

ISO 9001 szabvány szerinti minősítés
Valamennyi telephelyünk DIN EN ISO 9001 nemzetközi minőségmenedzsment-szabvány szerinti minősítéssel rendelkezik.

Ossza meg ezt az oldalt