Használati feltételek

Weboldalunk összes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Valamennyi adat használatát kifejezetten magáncélra, nem pedig kereskedelmi célra engedélyezzük. Sokszorosítás esetén kifejezetten utalni kell a Güntner GmbH & Co. KG szerzői és tulajdonjogaira. A tartalmakat semmilyen módon nem szabad módosítani és írásos engedély nélkül más internetes oldalakon vagy hálózati számítógépeken használni. Bármilyen nyilvános vagy kereskedelmi célú felhasználás a Güntner GmbH & Co. KG engedélyéhez kötött. Ezen feltételek megsértése valamennyi tartalom azonnali megsemmisítésére kötelez. Fenntartjuk a további kártérítési igények érvényesítését.

Amennyiben fennállna annak a lehetősége, hogy erről az oldalról szoftvert lehet letölteni, úgy a szoftver a Güntner GmbH & Co. KG tulajdona. A Güntner GmbH & Co. KG ebben az esetben Önnek csupán a szoftver egyszerű használati jogát biztosítja. A szoftvert nem szabad eladni, kikódolni, dekompilálni vagy az előirányzott céltól eltérő módon használni.

A weboldal tartalma

Bár a Güntner GmbH & Co. KG minden erejével azon fáradozik, hogy a weboldalon rendelkezésre bocsátott információk helytállóak és a legújabb állapotnak megfelelőek legyenek, csak egy nem kötelező érvényű információs kínálatról van szó. Ezért nem vállalunk felelősséget a rendelkezésre bocsátott információk helyességéért, teljeskörűségéért, aktualitásáért stb.

A Güntner GmbH & Co. KG kifejezetten fenntartja magának a jogot, hogy az oldalak egyes részeit vagy a teljes weboldalt külön értesítés nélkül módosítsa, különös tekintettel a kiegészítésre, törlésre vagy szüneteltetésre.

Utalások és linkek

Ez a weboldal tartalmazhat linkeket vagy hivatkozásokat külső weboldalakhoz és egyéb forrásokhoz. A Güntner GmbH & Co. KG nem vállal szavatosságot, jótállást vagy garanciát olyan egyéb weboldalak vagy források vonatkozásában, amelyekre egy Güntner AG & Co. KG weboldal hivatkozik vagy amely egy Güntner GmbH & Co. KG weboldalon keresztül elérhető vagy amely egy Güntner AG & Co. KG weboldalhoz kapcsolódik. A weboldalunkról egy másik weboldalra vezető link nem jelenti azt, hogy annak a weboldalnak a tartalmával azonosulunk vagy annak használatát vagy üzemeltetőjét támogatjuk. Ezenkívül a Güntner GmbH & Co. KG nem részese azon üzleti tranzakcióknak valamint nem felelős azon tranzakciókért, amelyeket Ön adott esetben harmadik féllel köt, akkor sem, ha Ön ezt a harmadik felet egy Güntner GmbH & Co. KG weboldalon keresztül ismerte meg (vagy egy linket használ e harmadik fél eléréséhez). A Güntner GmbH & Co. KG decentralizált felépítésű vállalat, amely tekintettel van a regionális sajátosságokra, szokásokra és törvényekre. Ebből az okból regionális szerkesztők dolgoznak, akik a regionális weboldalak tartalmáért felelősek. Ez a weboldal tartalmazza a regionálisan önálló értékesítő vállalatok weboldalaira mutató linkeket. Geltungsbereich:

Európa, Afrika, Közel-KeletMexikóÁzsia

Üzemeltető:
Güntner GmbH & Co. KG
Hans-Güntner-Str. 2-6
82256 Fürstenfeldbruck
NÉMETORSZÁG


Tel: +49 8141 242-0
Fax: +49 8141 242-155

Üzemeltető:
Güntner de Mexico, S.A. de C.V.
Av. Rogello Gzz. Caballero #

1000

P.I. STIVA Aeropurto

Apodaca, N.L., CP. 66600

MEXIKÓ


Tel.: +52 (81) 8156 0600
Fax: +52 (81) 8156 0607

Üzemeltető:

Güntner Asia Pacific Pte. Ltd.
8 Jurong Town Hall Road
#23-06 The JTC Summit
Singapore 609434


Phone: +65 6602 0770
Fax: +65 6602 0771
Cégbíróság München HRA 88723
Cég EU-s adószáma.: DE250304912

Ügyvezetés:
Robert Gerle

Menedzsment:

Michael Schmid

 

Cégbíróság:
Cgsz.: 200515441R

Menedzsment: Robert Gerle
Főszerkesztő: Florian HässlerFőszerkesztő: Paula CislaghiFőszerkesztő: Adeline Soong

Copyright©

 

Güntner GmbH & Co. KG

 

 

Copyright©
Güntner de Mexico, S.A. de C.V.
Copyright©
Güntner Asia Pacific Pte. Ltd.

Amennyiben Ön nem egy Güntner GmbH & Co. KG weboldalt keres fel, abban az esetben az az oldal egy független weboldal, amely tartalma felett nincs ellenőrzésünk. Ez érvényes akkor is, ha a weboldal esetleg tartalmazza a Güntner logót.

Amennyiben ezen a weboldalon lehetőség nyílik személyes vagy üzleti adatok (e-mail cím, név, cím) megadására, úgy ezen adatok megadása önkéntesen történik. Amennyiben egyes adatok megadása kötelezőként lenne megjelölve, abban az esetben kizárólag olyan adatokról van szó, amelyek számunkra az Ön ügyének megfelelő feldolgozásához feltétlenül szükségesek.

Szeretnénk arról tájékoztatni, hogy adatait az érvényes nemzeti és európai adatvédelmi előírásoknak megfelelően dolgozzuk fel és használjuk. A Güntner GmbH & Co. KG biztosítja az Ön adatainak bizalmas kezelését, azokat nem értékesíti, nem adja bérbe vagy harmadik fél számára nem teszi hozzáférhetővé.

Záró rendelkezések

Amennyiben a weboldalakra vonatkozó fenti feltételek egy része vagy egyes megfogalmazások az érvényes jogi helyzet alapján érvénytelenek lennének vagy azzá válnának, ez nem érinti a többi rész tartalmát vagy érvényességét.

A Güntner mindenkor fenntartja magának a jogot, hogy a weboldalakra vonatkozó fenti feltételeket ennek az oldalnak az aktualizálása révén módosítsa. Önt ezek a módosítások kötik, ezért rendszeres időközönként keresse fel ezt az oldalt, hogy tájékozódjék a weboldalakra vonatkozó feltételek aktuális változásairól.

Copyright © Güntner GmbH & Co. KG. Minden jog fenntartva.

Ossza meg ezt az oldalt